Contact

HomeContact

De aanspreekpunten van ZWGP zijn Dirk Nobel en Jeroen de Heer. Beide heren houden zich bezig met de algemene en dagelijkse zaken van de onderneming. Dirk Nobel is daarbij met name het aanspreekpunt voor de technische zaken en Jeroen de Heer met name voor de financiële en administratieve zaken.

Contactformulier

  Voor vragen en opmerkingen kunt u bij zowel Dirk als Jeroen terecht, zie onderstaande gegevens, of via het algemene e-mailadres: info@zonneweidegroetpolder.nl.

  Dirk Nobel

  tevens het vestigingsadres van Zonneweide Groetpolder:

  Groetpolderweg 9
  1732 NN Lutjewinkel

  E-mail: dirk@zonneweidegroetpolder.nl

  Jeroen de Heer

  tevens het postadres van Zonneweide Groetpolder:

  Wilgenstraat 17
  1731 SX Winkel

  E-mail: jeroen@zonneweidegroetpolder.nl

  Initiatiefnemers

  Zonneweide Groetpolder is een initiatief van Dirk Nobel, samen met zijn zoon Gertjan Nobel, en Jeroen de Heer.

  Dirk Nobel is begin jaren ‘90 gestart met de realisatie van een windturbine bij zijn akkerbouwbedrijf en is ook de initiatiefnemer en bestuurder van het huidige windpark in de Groetpolder (zie ook: www.windmolensgroetpolder.nl). Gertjan Nobel heeft inmiddels het akkerbouwbedrijf van zijn vader overgenomen en is daarmee ook deels eigenaar van de gronden van de zonneweide.

  Jeroen de Heer is een zoon van een akkerbouwer in de Groetpolder die ook verbonden is met het windpark. Sinds 2012 is Jeroen de Heer naast Dirk Nobel bestuurder geworden van het windpark in de Groetpolder. Het akkerbouwbedrijf van familie de Heer heeft het overige deel van de gronden ter beschikking gesteld voor de zonneweide